• Home
  • Over ons
  • Vacatures

Vacatures

Een nieuwe toekomst bij ons?

Werken bij Aannemersbedrijf Joh. Versteeg B.V. betekent afwisseling. Zowel in het soort projecten, als in het werk dat je doet. Vanaf de eerste dag heb je eigen verantwoordelijkheden en krijg je voldoende ruimte en mogelijkheden om te groeien. Heb jij ruime ervaring, oog voor kwaliteit, doorontwikkelde theoretische kennis en wil je graag aan de slag bij een regionaal aannemersbedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vacature:

Machinist Minigraver

Joh. Versteeg B.V. Aannemers- en Verhuurbedrijf in Culemborg is een veelzijdig grond- en wegenbouwbedrijf. ISO en VCA gecertificeerd. Vanuit onze vestiging in Culemborg opereren wij als lokale aannemer voor bouwrijp maken, grondwerk, riolering en verhardingen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een flexibele instelling.

In ons bedrijf is plaats voor een schoolverlater, leerling machinist minigraver.

Opleiding:
minimaal VMBO kader

Profiel: 
bereid tot het volgen van BBL opleiding machinist. Bij BBL ligt het accent op leren en werken in de praktijk. Alle richtingen leiden op tot het mbo-diploma niveau 3. Grote flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Interesse in rioleringswerkzaamheden. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Woonachtig binnen een straal van 15 km.

Aanbod:
Prima arbeidsvoorwaarden. Een erkend leerbedrijf met goede begeleiding. Doorgroeimogelijkheden.

Interesse om bij ons te komen werken? stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons via telefoonnummer 0345-512847.